Sorin Burtea a fost numit seful studiourilor centrale ale Televiziunii nationale, in locul lui Corneliu Calota, cel care a fost purtator de cuvant al lui Victor Ponta, anunta paginademedia.ro.

Burtea a fost realizator al emisiunii Interes general si membru in Consiliul de Administratie al TVR. In trecut, a fost unul dintre oponentii schimbarii institutiei publice. In 2010, cand Raluca Turcan propunea o noua lege a TVR, Burtea a realizat o emisiune in care a criticat dur proiectul de schimbare si a fost amendat de CNA

Departamentul Studiourilor Centrale este unul din cele mai importante din TVR. Se ocupa de parte de tehnica de productie din TVR. Numara aproximativ 1.000 de oameni.

Romeo Couti a fost numit la conducerea TVR Cluj. Anul trecut, mandatul lui (de interimar) nu a mai fost prelungit de Irina Radu, dupa ce angajatii de la Cluj reclamasera, printre altele, printr-o scrisoare deschisa lipsa unui plan managerial, ingerinte in activitatea editoriala, dezbinarea personalului si resurse umane si financiare folosite incorect.

De asemenea, Cristian Zgabercea, fost producator general al TVR, in prezent coordonator al proiectului TVR HD, a fost prezent in aceasta saptamana in sedinta Comitetului Director. Zgabercea si-a pierdut postul de producator general dupa ce numele lui a aparut in dosarele lui Nicusor Constantinescu.