Posturile Look Plus si Look TV au trecut oficial la omul de afaceri Adrian Tomsa, un apropiat al proprietarului RCS Zoltan Teszari, care a preluat posturile TV cu tot cu drepturile de difuzare ale Ligii I, anunta paginademedia.ro.

In acte, posturile Look au fost detinute de un offshore din Malta. Arpad Paszkany aparea cu un procent infim 1%, indirect, printr-o firma de pe care o detine - Electrosigma.

Consiliul Nationala al Audiovizualului a analizat in sedinta de marti cesionarea licentelor Look TV si Look Plus catre societatea Clever Media Network, din Cluj. Societatea are doi actionari persoane fizice: pe Tomsa Gheorghe Adrian (96,77%) si pe Gongolea Victor (3,23%).

Adrian Tomsa mai este actionar majoritar si in societatea care opereaza postul Agro TV.

In acte, posturile Look au fost detinute de un offshore din Malta. Arpad Paszkany aparea cu un procent infim 1%, indirect, printr-o firma de pe care o detine - Electrosigma. In fata CNA, Adrian Tomsa a declarat ca Arpad Paszkany a fost unul dintre cei cu care a discutat pentru preluare.

Consiliul Nationala al Audiovizualului a analizat in sedinta de astazi cesionarea licentelor Look TV si Look Plus catre societatea Clever Media Network, din Cluj. Societatea are doi actionari persoane fizice: pe Tomsa Gheorghe Adrian (96,77%) si pe Gongolea Victor (3,23%).

Adrian Tomsa mai este actionar majoritar si in societatea care opereaza postul Agro TV.

Intrebat de un membru CNA despre informatiile aparute in presa privind preluarea Prima TV, Adrian Tomsa a raspuns: "Am vazut si noi speculatii de presa. Ne rezumam nu comentam acum".

In plus, intrebat de un membru CNA de o presupusa legatura cu Arpad Paszkany, si actionar in cele doua posturi, Tomsa a raspuns: "Cu dansul a fost in echipa de negociere din partea detinatorilor de licenta. Am discutat cu dansul de cateva ori in cadrul negocierilor. Natural dansul a avut un proiect pentru a demara cele doua televiziuni. Din ce am inteles din partea dansului asteptarile au fost altele si prioritatile se pare ca sunt altele acum", mai arata paginademedia.ro.

In martie 2014, LPF a vandut pentru cinci ani drepturile de televizare pentru Liga 1 companiei ISB din Malta, GSP scriind inca de atunci ca in spatele companiei se afla Arpad Paszkany. La scurta vreme, Arpad Paszkany a anuntat ca posturile Look TV si Transilvania L!ve, pe care le controla, vor difuza meciurile din Liga 1 si ca va vinde aceste posturi TV catre ISB. In prezent, meciurile sunt transmise de Look TV, Digi Sport si Telekom Sport (fostul Dolce Sport).