Twitter a declarat ca blocarea unuia dintre conturile New York Times a fost o greseala, dupa o zi in care accesul catre acesta a fost blocat, informeazaBBC."Dupa ce am revizuit activitatea contului, am ajuns la concluzia ca unul dintre angajatii nostri a facut o eroare. Am semnalat aceasta problema, astfel incat sa nu mai existe greseli similare", a declarat Twitter.

Homepage New York TimesFoto: Captura New York Times

Echipa @nytimesworld, care acopera evenimente internationale, are aproximativ 1,9 milioane de urmaritori si este recunoscuta ca fiind un "cont verificat". Sambata, insa, acesta a fost blocat dupa o postare referitoare la prim-ministrul canadian.

Ziarului i s-a reprosat ca a incalcat regulile Twitter referitoare la comportament si a durat aproape 24 de ore ca respectivul cont sa fie deblocat.

Postarea se referea la declaratiile politicianului care vorbea despre copiii indigeni fortati sa mearga in trecut la scolile tip internat, unde unii dintre ei au fost abuzati.

"Dupa ce am revizuit activitatea contului, am ajuns la concluzia ca unul dintre angajatii nostri a facut o eroare. Am semnalat aceasta problema, astfel incat sa nu mai existe greseli similare", a declarat Twitter.