O-ul din “Teo” e din ce in ce mai mare si mai gol, imi venea sa zic dupa primele patru-cinci minute din “Teo Live”, al carui episod-pilot a inceput nu demult la Prima TV. Regina in bejenie a divertismentului TV romanesc si-a revenit totusi partial, dupa episodul Romantica: mai multa fantezie, pusee de umor, interactiune reusita cu oamenii din platou, buna dispozitie reala, plus invitati buni. Sunt sanse ca Teo sa aiba succes pe Prima daca:

- problemele de lumina sunt rezolvate urgent, la fel ca si incadraturile si regia de montaj. Emisia arata la fel de prost ca la Romantica, iar asta e sinucigas, dat fiind locul de unde a plecat Teo inainte de a veni la Romantica - poleitul Pro TV.

- Teo se imbraca cu altceva - a avut o tinuta stramta si in ultima vreme a castigat la loc o parte din kilogramele care devenisera acum cativa ani obsesie nationala, via publicatiile mondene, iar asta sare in ochi la haine neadecvate.

- Tot Teo inceteaza sa-si mai planga soarta si sa se mai roage de telespectatori sa se uite la ea.

Interesant e faptul ca Prima a asezat-o in grila pe Teo inaintea fostului segment de la Pro TV, fiindca emisiunea ei are loc intre orele 16.30 si 18.00, cu alte cuvinte se termina la un sfert de ora dupa ce intra Catalin Maruta pe Pro TV. Cu alte cuvinte, Teo are oarecari sanse sa devina lider de audienta, iar noi n-o sa ne putem urmari un duel de audiente.

in rest, mai puteti vedea si voi ce se intampla inca vreo jumatate de ora.

Comenteaza pe blogul lui Comanescu