O secventa suprinsa tarziu, in noapte, la emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV ii surprinde pe fostul subsecretar de stat de la Interne Bogdan Draghici si pe Florin Gatejan, avocatul fostei sotii a acestuia, intr-o ipostaza mai putin obisnuita. Dupa ore de scandal televizat, in care cei doi invitati au schimbat insulte pe banda rulanta, Draghici ii arunca lui Gatejan un pahar de apa in fata. Dar mai intai cei doi si gazda Dan Diaconescu asteapta un cadru general, care intarzie din cauza unor cameramani aparent adormiti. Priviti imaginile si spuneti ce credeti: este regizat incidentul?

Emisiunea a fost difuzata pe 9 ianuarie. Timp de sase ore, inainte de incidentul prezentat mai jos, cei doi si-au adresat insulte de tipul "ba papagalule", "ba animalule", "abjectie umana", in conditiile in care Draghici isi acuzase fosta sotie ca i-a rapit copilul.

In jurul orei 2 noaptea, Draghici si Gatejan se uita atent la monitoare si asteapta un cadru larg. Cameramanii intarzie, dar pana la urma "se trezesc" la apelul lui Dan Diaconescu. In momentul in care toti trei apar pe ecran, Draghici ii arunca lui Gatejan un pahar de apa. Acesta din urma se repede la Draghici, in timp ce Diaconescu cere sa vina paza. La final, Diaconescu devine moralist si-l dojeneste parinteste pe Draghici: "Nu trebuia sa aruncati, totusi, cu apa."