Publicatia Cotidianul a lansat o noua campanie promotionala ce vizeaza elevii si parintii acestora. Colectia intitulata "Educativa" a fost lansata la 21 ianuarie si, timp de 16 saptamani, va continua prin difuzarea unui volum pe subiecte de profil educational, ce va insoti editia de luni a ziarului.

Realizatorul Robert Turcescu, director editorial al publicatiei, a participat luni, cu ocazia lansarii noii colectii, la un eveniment la Scoala Numarul 11 din Bucuresti, eveniment prin care 10.000 de exemplare din primul volum al "Enciplopediei Ilustrate a Familiei" au fost donate mai multor scoli din Bucuresti. Actiunea s-a desfasurat cu ajutorul Ministerului Educatiei.

Primul dintre volume a putut fi achizitionat la un pret special de 4,9 lei (ziarul Cotidianul a fost inclus in pret), in timp ce urmatoarele vor costa 14,9 lei. Ziarul poate fi achizitionat si fara volumul aferent colectiei Cotidianul Educativa.

Potrivit unui comunicat al grupului Realitatea-Catavencu, "Enciclopedia este un material amplu, in 16 volume, fundamentale pentru cultura generala, care se dovedeste a fi un instrument util atat pentru copii, cat si pentru parintii lor (...) Enciclopedia Ilustrata a Familiei este editata de Dorling Kindersley, liderul mondial în domeniul publicatiilor ilustrate. Enciclopedia Ilustrata a Familiei a fost vanduta, pana in prezent, in peste 3 milioane de exemplare in toata lumea".