Contract de media prin atribuire directa intre Primaria Sectorului 4, condusa de Daniel Baluta (PSD) si Antena 3. Este al treilea contract atribuit postului Intact in ultimul an, scrie Pagina de media. Conform contractului, postul de stiri trebuie sa faca doua materiale video pe luna despre activitatea Primariei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primaria sectorului 4, condusa de Daniel Baluta (PSD), a atribuit miercuri, 31 ianuarie, catre Antena 3, un contract de publicitate media in valoare de 15.900 lei (peste 3.400 euro), potrivit informatiilor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul de publicitate TV a fost atribuit prin procedura de cumparare directa si vizeaza conceptia, productia si difuzarea de materiale informative referitoare la activitatea primariei.

Acesta este al treilea contract atribuit direct, fara o licitatie, de Primaria Sectorului 4 catre Antena 3. Un contract de publicitate media in valoare de aproape 25.000 de euro a fost atribuit in data de 15 iunie a anului trecut, iar in luna iulie a urmat un contract de "servicii transcriere declaratii/interviuri" in valoare de 44.800 de lei (9.800 de euro).

Citeste pe Paginademedia.ro ce servicii va trebui sa presteze Antena 3 in baza acestui nou contract