Contul de media al operatorului Telekom ramane la agentia Media Investment, potrivit Paginademedia.ro, care citeaza oficialii companiei. In piata TV, detinatorul licentelor Look TV cere CNA licenta separata pentru proiectul televiziunii de business Profit.ro.

  • Agentia Media Investment se va ocupa si de acum inainte de contul de media al Telekom. Operatorul a anuntat ca licitatia pentru desemnarea viitorului serviciu de servicii media a fost castigata de Omnicom, reprezentata in Romania, in acest proces, de Media Investment, dupa cum scrie Paginademedia.ro. Licitatia a fost declansata anul trecut, tinand cont ca, pe 28 februarie a.c., expira contractul prin care, in ultimii ani, agentia mentionata a reprezentat Telekom Romania pentru achizitia de spatiu publicitar.
  • CNA urmeaza sa analizeze, marti, o cerere a societatii Clever Media Network, detinuta de omul de afaceri Adrian Tomsa, pentru o licenta audiovizuala postul de televiziune Profit.ro, separat de posturile Look TV. Initial, planul era ca televiziunea de profil business Profit.ro, proiectata in asociere cu Orlando Nicoara / echipa Profit.ro, sa fie lansata prin transformarea uneia dintre licentele detinute deja de Clever Media, companie care achizitionase Look TV si Look Plus. Pe agenda sedintei CNA de maine, insa, proiectul noii televiziuni figureaza la capitolul solicitari licente, nu la cel referitor la modificari licente audiovizuale.