​Trustul elveţian de presă Ringier negociază cu trustul Intact, deţinut de familia Voiculescu, cumpărarea Gazetei Sporturilor, au declarat pentru G4Media.ro surse apropiate discuţiilor. Contactați de HotNews.ro, directorul Ringier Romania, Mihnea Vasiliu, și șeful Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan, nu au comentat informația. Gazeta a mai fost deținută de Ringier la sfârșitul anilor '90, dar după numai un an, în 2000, ziarul a fost vândut trustului lui Dan Voiculescu. Ulterior, între Intact și Ringier au mai existat discuții privind vânzarea GSP, ultimele negocieri semnificative având loc în 2013.

Gazeta SporturilorFoto: gsp.ro

Din informațiile HotNews.ro, oferte pentru preluarea titlului de presă sportivă au mai fost făcute de către entități media și non-media în ultimii 5 ani, una fiind înaintată, potrivit unor surse, chiar spre sfârșitul anului trecut.

Gazeta a mai fost detinuta de Ringier la sfarsitul anilor '90, dar dupa numai un an, in 2000, ziarul a fost vandut trustului lui Dan Voiculescu. Dupa aproape trei ani, Ringier a cumparat de la Adrian Sarbu ziarul Pro Sport, ziar condus atunci de Catalin Tolontan si Ovidiu Ioanitoaia, acestia si echipa parasind in 2003 Pro Sport pentru Gazeta Sporturilor. Dupa inca 4 ani, Ringier i-a vandut Pro Sport inapoi lui Adrian Sarbu, Pro Sport fiind editat, in prezent, de Mediafax Group.