Catalin Tolontan scrie pe blogul sau ca Andreea Marin s-ar fi inteles cu Pro TV sa prezinte, alaturi de Stefan Banica Jr., urmatoarea editie a emisiunii "Dansez pentru tine". Tolontan precizeaza ca informatia nu este confirmata din surse oficiale.

Maria Apostol, PR manager la Pro TV, a declarat ca postul nu a negociat si nici nu negociaza cu Andreea Marin pentru prezenta ei in acest show sau in alte proiecte.

In acelasi timp, directorul TVR, Dana Deac sustine ca Andreea Marin Banica se afla in prezent in negocieri cu postul national: "Am colaborat in conditii excelente, drept pentru care suntem in discutii pentru productii de televiziuni viitoare".

Dana Deac nu a putut oferi detalii despre proiectele discutate, afirmand doar ca "negocierile sunt in curs".

Pe de alta parte, contactata de HotNews.ro, Andreea Marin a declarat ca informatia vehiculata de Tolontan nu este adevarata, dar nu a dezmintit ca s-ar afla intr-o perioada de tratative.

Ea a precizat ca in privinta viitorului ei in televiziune va respecta confidentialitatea negocierilor: "Negocierea este un demers confidential si eu respect acest principiu".

La insistentele HotNews.ro, Andreea Marin a spus, fara alte detalii, ca "negocieri exista pe toate planurile". Ea a dat asigurari ca "voi face publice planurile mele de viitor atunci cand ele vor deveni concrete":)