Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – va prezenta la București, având pe cele 7 scene speakeri de la companii precum Facebook, Google, The New York Times, Shazam, CNN sau Netflix, cele mai noi tendințe în digital și tehnologie.

iCEE Last CallFoto: ICEEfest

Anul acesta, organizatorii propun nu mai puțin de 9 linii principale de conținut – agenda completă e aici - și aproape 200 de reprezentanți ai unor mari companii care vor susține prezentări și workshopuri, la care se adaugă speakeri și traineri independenți, cunoscuți în întreaga lume.

Printre ei: Gerd Leonhard,autorul celebrei cărți “Technology vs. Humanity”, David Scheider,co-autor al comediei “The Death of Stalin”, futuristul Simon Gosling,Brian Wong, cel mai tânăr antreprenor din digital & tech care a primit finanțare și autor al cărții “The Cheat Code” sau Grant Sabatier – un milionar în bitcoin și promotor al metodelor alternative de economisire. Dar și mulți alții, listați aici.

Cele 9 linii de conținut, despre care puteți citi detalii aici, sunt:

  •     Disruption by Tehnology – despre cum tehnologia schimbă modelele de business
  •     VR/AR & Creativity – campanii virale spectaculoase și proiecte VR în experiență de cinema
  •     Advertising & Marcom – cele mai noi tendințe în comunicarea comercială online
  •     Digital Content & AdTechnology – provocările la care sunt supuși producătorii de conținut și cum își pot monetiza traficul într-o industrie dominată de Google și Facebook
  •     eCommerce & Retail – linie dedicată celor care vând online produse și servicii
  •     Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies – o scenă separată dedicată lumii financiar-bancare și noilor tehnologii din domeniu
  •     eHealth & MedTech – transformările aduse de digital în medicină și relația cu pacienții, în parteneriat cu prestigiosul program Stanford Medicine X
  •     Tech & Democracy – despre impactul tehnologiei în comunicarea publică și politică, în parteneriat cu Majoritas
  •     Startups & Investments – o scenă dedicată antreprenorilor, fondurilor de investiții și startup-urilor

Pe lângă partea “serioasă”, ca de obicei, iCEE.fest e presărat de momente de stand-up comedy susținute de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care e gazda festivalului, precum și de concerte susținute de Arme, The Mono Jacks sau Șuie Paparude, care se vor desfăsura în “The Summer Playground” – zona de socializare și distracție a festivalului.

Interactive Central and Eastern Europe Festival se desfăsoară la Bucuresti peste exact două săptămâni, pe 14 si 15 iunie.

Lista biletelor disponibile este aici. Prețurile se vor majora vineri, 1 iunie. Pentru elevi si studenți accesul se poate obține gratuit, prin înscrierea la Bursele iCEE.fest, aici.

Care e atmosfera și ce cred speakerii care au fost la festival în anii trecuți puteți vedea, în doar 90 de secunde, în clipul de mai jos:

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange și are printre susținători BCR, Glo, Nissan, Kaufland, mPlatform, VTex, ENEL, Medlife, Freewheel / Comcast, Nescafe Dolce Gusto, Coca-Cola și alți parteneri.