Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, marti, postul de televiziune Antena 3 cu 2500 de lei, pentru emisiunea "In gura presei". Motivul sanctiunii il cosntituie limbajul violent al prezentatorului Mircea Badea la adresa unor paparazzi de la publicatia "Ziarul", cu care acesta a avut un incident.

Mircea Badea a povestit, in emisiunea "In gura presei" din 15 ianuarie, ca a fost implicat intr-un incident rutier cu o masina de paparazzi si cu directorul cotidianului "Ziarul", Viorel Sima, la care aceastia lucrau.

Paparazzii il urmareau pe Mihai Gadea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3. La cererea lui Gadea, Badea a venit in ajutor cu masina, hotarat "sa aplicam metoda Nicu Gheara" (n.r. care i-a blocat pe agentii SIE care-l urmareau) si sa-i blocheze cu masina pe paparazzi "ca la Posada", cum, de altfel, a mentionat Badea, ulterior, in cadrul emisiunii.

In incercarea lor de a scapa, paparazii i-au lovit masina lui Badea, care, seara la TV, si-a varsat naduful:

"Deci cu baiatul ala am o problema foarte mare si vreau sa aflu cine este exact si vreau sa-i fac foarte mult rau. I-as rupe capul cu dintii fara sa regret nici macar o secunda. (...) Drept pentru care vreau sa vad si eu, si o sa aflu, credeti-ma, ca e foarte usor de aflat si foarte multi oameni dispusi sa-mi furnizeze informatiile cu pricina, cine are masina cu pricina. Hai sa dam din nou secventa cu Opelul. Uite, idiotul asta, il vezi?, uite, pe umflatul asta, grasul asta, papagalul asta jegos se urca in masina asta si face el fite cu masina la mine, jegosul asta!"

Postul a mai primit o amenda de 2500 de lei la finele anului trecut, tot pentru limbajul violent al prezentatorului Mircea Badea in emisiunea "In gura Presei", care de data asta il viza pe primarul orasului Sinaia, pe care Badea il acuza pentru drumurile prost intretinute.