IAA Romania a fost nominalizata, alaturi de filialele din New York, Sri Lanka, Italia si Polonia, pentru cea mai inalta distinctie IAA la nivel mondial - The Chapter Excellence Award - Golden Tulip, a anuntat, marti, Asociatia. Filiala castigatoare va fi anuntata in cadrul celui de-al 41-lea Congres Mondial al International Advertising Association (IAA), ce va avea loc la Washington DC.

Aceasta distinctie se acorda, o data la doi ani, filialei care, prin proiectele derulate, a contribuit cel mai mult la atingerea obiectivelor IAA.

Astfel, IAA Romania a reusit sa se plaseze printre primele cinci tari cu rezultate marcante in ultimii doi ani, selectia prezentarilor trimise de filialele din toata lumea fiind facuta de un juriu condus de Indra Abidin – Senior Vice President IAA Worldwide si Marwan Rizk - Vice President Development Programs.

"Nu stiu daca vom castiga premiul cel mare. Sunt sigur ca si altii in lume au facut treaba buna. Dar sunt mandru sa le spun tuturor in meetingurile internationale ca Romania are prima Scoala intensiva recunoscuta la nivel mondial, ca avem editura, ca avem site de stiri, ca am organziat un Summit la nivel European, un sediu propriu si multe altele, in folosul comunitatii noastre de business si nu numai”, a declarat Felix Tataru, presedintele IAA Romania.

Conform IAA Romania, pana la aceasta ora, s-au anuntat peste 20 de persoane care vor reprezenta IAA Romania la Congres, eveniment ce va reuni personalitati marcante ale industriei internationale de marketing si comunicare.

Castigatoarea de acum doi ani la IAA Chapter Excellence Award a fost filiala Iordanei.

In Romania, IAA reuneste 130 companii - firme care fac publicitate pentru produsele/serviciile lor, medii si agentii de publicitate. Rolul companiei este sa promoveze in Romania standardele internationale recunoscute in domeniul publicitatii.