Emisiunea lui Dragos Pătraru, Starea nației, va începe de luna aceasta la Prima TV, a anunțat, joi, postul de televiziune. Potrivit comunicatului de presă, Pătraru a ajuns la o înțelegere pentru două sezoane, dar "sperăm cu toții să dureze mai mult".

Dragos PatraruFoto: Facebook - Dragos Patraru

Sezonul nou va începe la Prima TV pe 20 august.

Dragoș Pătraru, citat în anunțul televiziunii:

  • ”Abia așteptăm să începem. E o înțelegere pe două sezoane, dar sperăm cu toții să dureze mult mai mult. Asta și pentru că nu vrem să ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din România. E șansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă. Lucrăm zi și noapte la decor, la platou, la tot. Am făcut împreună cu partenerii noștri de la Prima TV o investiție serioasă pentru următorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranță în calitatea emisiunii. Vom avea și rubrici noi, invitați, au venit în echipă oameni noi, tineri, extraordinar de talentați. Din 20 august sper să reușim să vă oferim, la Prima TV, o emisiune care să vă placă.”

Pătraru se mută cu emisiunea la această televiziune după ce contractul prin care realiza Starea nației la TVR a fost reziliat de șefa instituției, în urma unui scandal în care realizatorul a acuzat amestec în politica editorială și alte nereguli, difuzând inclusiv înregistrări cu directoarea TVR, Doina Gradea.