Director general al Ringier România, Mihnea Vasiliu, recunoaște într-un interviu pentruPaginademedia.rocă a greșit ”forma de împachetare” a pictorialului cu Elena Udrea și că nu a fost nicio intenție de a-i spăla acesteia imaginea.

Elena UdreaFoto: Viva

"A fost un demers jurnalistic, nu aveam voie ca instituție de media să ne autocenzurăm pe un subiect de mare interes public. Da, am greșit forma de împachetare, recunosc, și ne merităm înjuraturile de rigoare. Dar pe formă, nu pe fond...", spune Mihnea Vasiliu, directorul general al Ringier România, compania care editează revista Viva, pentru Paginademedia.ro.

Acesta a mai adăugat că ”nu am avut intenția să îi spalam imaginea în nicun fel. Tonul mai “moale” a fost cauzat de linia generală a revistei Viva care rămane totuși în zona de lifestyle".

Citește întregul interviu pe Paginademedia.ro.

Reamintim că revista Viva a scris alături de fotografiile publicate: ”O fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România și care acum este refugiată, trăindu-și viața departe de țară, în Costa Rica”.

Vezi și:

GALERIE FOTO:Elena Udrea postează pozele din pictorialul Viva: Virulența unora arată cât de departe merge divizarea societății / Știu că e la modă să se înjure, însă eu rămân old fashion