Televiziunea de știri Digi24 anunță o nouă structură de coordonare și decizie, ce va fi formată din patru membri: Robert Găinescu în funcția de director, Anca Mireanu, Cosmin Prelipceanu și Mihai Dinei. Robert Găinescu vine de la Pro TV, Anca Mireanu a condus site-ul PSNews.ro, iar Mihai Dinei este membru în CA al RCS&RDS.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cum îi prezintă Digi pe membrii noii echipe de conducere a postului:

  • Robert Găinescu (42 de ani) este un jurnalist de televiziune cu o experiență ce se întinde pe mai bine de 20 de ani, fiind unul dintre producătorii principalei ediții a ”Știrilor Pro TV”, timp de peste 16 ani.
  • Anca Mireanu (42 de ani) s-a format în zona de consultanță și analiză politică și are o bogată experiență în presa online, fiind fondator al unor portaluri de știri politice și sociale.
  • Cosmin Prelipceanu (44 de ani) este realizator-prezentator al emisiunii ”Jurnalul de Seară”. Cu o vastă experiență de jurnalist de televiziune (TVR, Realitatea TV), Cosmin face parte din echipa Digi24 încă de la înființarea televiziunii.
  • Mihai Dinei (49 de ani) este membru al Consiliului de Administrație al RCS & RDS S.A. din 2003 și lucrează în cadrul companiei din 1999.

Anunțul îl citează pe Serghei Bulgac, CEO al grupului Digi - RCS&RDS, potrivit căruia:

  • "(...) Oamenii sunt o resursă importantă, iar rezultatele obținute de postul Digi 24 se datorează unei echipe care crede în valori profesionale de necontestat precum echidistanța și informația corect tratată jurnalistic. Astăzi, Digi24 este cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, așa cum indică studii independente realizate de instituții respectabile, precum Reuters Institute și Universitatea Oxford. Obiectivul nostru este să ne menținem standardele de profesionalism, să oferim în continuare știri și emisiuni care îi fac pe telespectatorii noștri mai informați și, deci, mai puternici. (...) Modificările organizaționale anunțate sunt o reflectare a angajamentului grupului față de publicul postului Digi24 – acela de a rămâne primii care le prezintă informațiile relevante, într-un mod obiectiv, complet și integrat.