Vineri, în timpul emisiunii „Pulsul zilei” – dezbatere electorală, difuzată pe TVR 1, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj licențios care a condus la întreruperea emisiunii.

Radu Andrei TudorFoto: Captura TVR

În ultimele minute ale emisiunii, un operator le-a strigat invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept că sunt penibili, timp în care moderatorul a căutat să aplaneze conflictul izbucnit şi schimbul de replici dintre angajatul TVR şi cei prezenți pentru dezbaterea despre referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție. În ultimele minute ale emisiunii, un operator le-a strigat invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept că sunt penibili, potrivit EuropaFM.

Societatea Română de Televiziune a precizat pentru HotNews.ro că îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident și s-au demarat toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora.

”Din 17 aprilie, jurnalistul TVR Radu Tudor ia Pulsul zilei, în cel mai nou format tv, difuzat de TVR 1 în intervalul 18.35-20.00. De luni până vineri, la Pulsul zilei, telespectatorii sunt parteneri într-o discuţie destinsă pornind de la ştirile importante ale zilei. Temele momentului sunt dezbătute de Radu Andrei Tudor fără încrâncenare, fără partizanat, cu invitaţi care au ceva de spus.”, este descrierea emisiunii făcută pe site-ul tvr.ro.