QMagazine, articol-omagiu pentru Viorica Dăncilă: Premierul-minune în țara m...iștilor, un om normal într-o lume anormală

de R.M., C.I.     HotNews.ro
Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:12 Economie | Media & Publicitate


Viorica Dancila, în viziunea QMagazine
Foto: Captura Facebook
QMagazine, revista Florianei Jucan, publică un articol-omagiu dedicat Vioricăi Dăncilă, „premierul-minune” și „un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban” care a avut însă ghinionul să pice într-un „univers aberant” al românilor care au un comportament „colectiv adolescentin”, respectiv, după cum ne informează autoarea, „arogant și depresiv, agresiv și defetist, în același timp; temerar, când este vorba de a începe, și fatalist, când este vorba să termine treaba”.

După o analiză critică a poporului român, în care ni se explică de ce au căzut românii în „nevroză” după căderea comunismului și că absența unui partid conservator a făcut „nu doar posibilă, ci chiar inevitabilă, rătăcirea legionară din anii ’30, și cea neofascistă din prezent”, ni se spune clar că deși „Viorica Dăncilă nu este nici proastă, nici incultă, nici provincială, nici gafeură” ea este „pur și simplu un actor onest, distribuit ca substitut într-un rol pe care titularul este în imposibilitatea de a-l juca”.

Textul este semnat de Nora Noapte, persoana care pe Google apare doar ca autor la QMagaizne, revista Florianei Jucan, Noapte fiind semnătura unor articole care, de cele mai multe ori, fie îl laudă pe Dragnea, fie îi atacă pe rivalii sau criticiii acestuia (printre care Rise Project sau Gabriela Firea).

Textul e însoțit de o poză care se vede cu ochiul liber ca e editată masiv, spre eliminarea oricărei cute nelalocul ei de pe imaginea Vioricăi Dăncilă. Care Viorica apare într-o ipostază care seamănă izbitor cu personajul Claire Underwood, din serialul House of Cards.
Nu lipsește nicio o fotografie cu premierul Dăncilă care „rezistă”, o referință la celebrul #rezist al protestelor antiguvernamentale din Piața Victoriei.Iată câteva fragmente relevante din acest articol-odă:
 • În acest univers aberant a picat Viorica Dăncilă. Un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban. Un om normal într-o lume anormală.
 • Anterior s-a încercat substituirea cu actori având o mimică mai potrivită, dar aceia s-au dovedit a fi doar marionetele unor regizori oculți care au încercat să profite de situație pentru a da pe sub mână bilete de favoare unor spectatori turbulenți, interesați doar în compromiterea reprezentației. Iată de ce s-a recurs la doamna Dăncilă.
 • Dacă nu accepta, nu se mai putea juca piesa, iar spectatorii plătitori (alegătorii români) ar fi rămas cu banii pierduți.
 • Dacă unui chirurg de mare talent, care salvează vieți, i-ai da să citească un text din domeniul petrochimiei, s-ar împiedica în cuvinte asemenea unui analfabet.
 • De multe ori poeții își recită mizerabil poeziile. Una este să scrii și alta să declami. Tocmai sensibilitatea, care umple de har scrisul în intimitate, lipsește de har lectura în public.
 • Este exact ce s-a întâmplat cu doamna Dăncilă, neinspirat obligată de cutumele politicii dâmbovițene de vodevil, pentru care ea nu are nicio vină, să citească texte scrise într-o limbă care îi era străină.
 • Aceasta a alimentat acuzațiile de agramatism venite tocmai din partea celor pentru care gramatica limbii române rămâne o mare taină.
 • O muiere venită din țara mârlanilor a vorbit cu forța unui popor mândru de sine și a galvanizat în câteva minute sentimentele naționale ale tuturor românilor; cu excepția cozilor de topor sau a celor mândri doar de a fi slugă. Simplu, calm, liniștit.
 • Când ea este premierul-modestie, iar nu premierul-narcisism, premierul-om de rând, iar nu premierul-erou, premierul-echilibru, iar nu premierul-isterie, premierul-feminitate, iar nu premierul-mârlănie.
Articolul se încheie apoteotic, cu litere roșii, înaintea unei fotografii cu Dăncilă și Jean-Claude Juncker:

„Iar Viorica Dăncilă trebuie să meargă mai departe, cu zâmbetul ei derutat, cu pasul apăsat, cu calmul imperturbabil, căci, slavă Domnului, poporul nu se confundă cu maidanul, chiar dacă urletele minorității roboților maidanezi caută să acopere respirația sănătoasă a majorității robotitoare„.


Relația Q Magazine cu Guvernul nu se rezumă doar la asta. În martie acest an, Secretariatul General al Guvernului a vrut să cumpere 100 de albume, cu 450 de lei bucata, de la societatea care editează revista. Oferta a fost însă refuzată de SGG, depășind bugetul alocat achiziției. Până la urmă, Secretariatul General al Guvernului a rămas doar cu cele 30 de bucăți din albumul „Români de Centenar” by Q Magazine, luate în februarie, potrivit datelor din SEAP.

.

Albumul a fost cumpărat însă la finalul anului trecut de Ministerul Turismului și Primăria Sectorului 5, 50, respectiv 100 de bucăți, cu 470 de lei fiecare. De asemenea, RAR a luat 50 de albume, cu 450 de lei bucata.


Din presa locală aflăm și că revista Q Magazine a câștigat un contract în valoare de 133.280 lei cu Consiliul Județean Neamț. Astfel, scrie atacul.ro, în data de 31 august, Consiliul Județean Neamț a introdus în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) un anunț conform căruia caută o firmă care să creeze brandul turistic al județului Neamț. Peste câteva zile, pe 5 septembrie, contractul de „servicii de consultanță în publicitate”este atribuit, prin „cumpărare directă”, firmei Babilon Press SRL București, care editează revista Q Magazine. Valoarea contractului este de 133.280 lei, TVA inclus.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

10125 vizualizari

 • -36 (50 voturi)    
  asa si? (Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:23)

  Stefan534324 [utilizator]

  libertatea presei, scrie fiecare ce vrea, citeste fiecare ce vrea. Unii o injura pe Dancila, altii o lauda...

  E bine ca inca se mai poate.. inca
  • +12 (14 voturi)    
   Omagiu- nicolae ceausescu (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 10:41)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Stefan534324

   Daca nu ai prins "cartea " asta in librarie atunci comentariul tau ar fi ceva banal, insa daca ai fi trait Inclusiv Obligatia de a Cumpara "cartea" atunci sa te gandesti sa iti schimbi din acest Sistem Solar
   • +2 (6 voturi)    
    @AndJorj Erata (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 12:17)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Sa iti schimbi domiciliul din acest Sistem Solar
 • -49 (51 voturi)    
  patria inseamna norodul... (Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:26)

  demaGOGU [utilizator]

  ...iara nu tagma rezistentilor din piete.

  excellent articol, in ciuda unui debut oarecum stangaci, haina de premier o prinde din ce in ce mai bine pe dna Dancila.
  • +41 (43 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 2:59)

   [anonim] i-a raspuns lui demaGOGU

  • +35 (37 voturi)    
   Demagogule... (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 3:49)

   brigadierul [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Imi place de tine... continui sa scrii ineptii.. si incerc sa imi dau seama daca ai citit articolul sau starea vremii de saptamina trecuta...
  • +19 (23 voturi)    
   "Oarecum stangaci"?... (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 4:54)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Pai cand a fost acest debut oarecum stangac", caci eu nu ti-a zarit nici un comentariu care sa exprime astfel de opinii?

   Poti, te rog, sa detailezi ce anume a facut ca debutul duamnei sa fie stangaci? Mai exact, care momente, gesturi, fapte, declaratii, atititudini etc. ale duamnei au fost stangace? ...

   Multam fain!
  • +19 (21 voturi)    
   Hainele (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 8:10)

   deville2010 [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Imbecilului va prind foarte bine. Si pe dvs si pe dna v.v. Dancila( era sa scriu imbecila)
  • +6 (8 voturi)    
   gogu (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 11:32)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Cand vrei sa-i spi unuia ca e prost ii spui "gogu" sau il alinti "goguta". probabil nu esti chiar prost, doar mancator de kko...
  • +3 (3 voturi)    
   citate? (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 14:36)

   vizirul [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   eroare,eroare!
   "Patria inseamna poporul si nu tagma jefuitorilor"
   dupa cum a spus Balcescu, pe care il rastalmacesti cu nonsalanta si tupeu,dupa chipul si asemanarea jefuitorilor din ziua de azi.Te faci" pres" ca pe vremea
   trecutului regim?
 • +49 (51 voturi)    
  Ceva... (Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:48)

  iaurtica [utilizator]

  atât de GREŢOS n-am mai citit de pe vremea comunismului, poate nici chiar atunci. Nu cred că poate fi ceva mai slinos. Oare mai citeşte altcineva in afara de omagiată şi redacţia, Dă cineva bani să cumpere mizeria asta,
 • +47 (49 voturi)    
  Oda savantei (Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:54)

  ankido [utilizator]

  Este fiica prea iubită
  A acestui brav popor,
  De luceferi străjuită
  Și de steagul Tricolor

  E Dancila Vasilica.
  Suflet nobil și vibrant.
  Mama bună, om politic
  Și prestigios savant.

  Înțeleaptă-i este fapta
  Năzuind spre viitor,
  Tot cu cinste sta în dreapta
  Marelui conducător.

  Uraaaa...uraaaa ! Dancila si poporul !
 • +36 (38 voturi)    
  . (Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:55)

  theo667 [utilizator]

  Cat ''zarzavat'' ca sa nu spui direct ''eproasta de-mpunge''
 • +36 (38 voturi)    
  asumare (Vineri, 9 noiembrie 2018, 19:55)

  xyz2033 [utilizator]

  despre asta e vorba
  indiferent cu cant a fost platit autorul "Nora Naoapte", articolul e o mare mizerie
 • +36 (38 voturi)    
  Am vomitat (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:06)

  utilizator1 [utilizator]

  Pe prima poza.
 • +37 (39 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:07)

  [anonim]

 • +42 (44 voturi)    
  Tupeu de securista (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:09)

  sanex [utilizator]

  "slavă Domnului, poporul nu se confundă cu maidanul, chiar dacă urletele minorității roboților maidanezi caută să acopere respirația sănătoasă a majorității robotitoare"

  Securista Jucan linge talpile unei slugi a regimului mafiot rosu si are si obraznicia sa-i jigneasca pe romanii curajosi care se opun tavalugui interlop pesedist. Ticaloasa creatuta !
  • +29 (31 voturi)    
   Sacul si Petecul (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 2:39)

   Marinake [utilizator] i-a raspuns lui sanex

   Floriana Jucan, prin anii 90 a realiza kompromaturi, poza drept jurnalista - acum se si crede.

   Acum, intrebati-i pe oamenii aia din Podgorica daca nu cumva se creaza un conflict cind doamna Dancila le incurca capitala cu Pristina. Bine, nu e voluntar.

   Eu pot crede ca cineva poate fi extrem de incompetent si neconflictual da' nu cred ca e motiv de lauda si periere
 • +24 (26 voturi)    
  O intrebare (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:18)

  spysoby [utilizator]

  Florianei Jucan nu-i fata care era cu micrifon in gura de ala ambasadorul Elvetiei .
 • +33 (35 voturi)    
  explicatia care ne trebuia! (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:21)

  ber [utilizator]

  UIte! De aia se zice in romaneste: proaste ca noaptea.
 • +25 (27 voturi)    
  nu-i proasta , asa-i ea pe persoana fizica (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:23)

  linarel [utilizator]

  un om cu verticalitate nu sta la masa cu penalli si infractori

  ce sa mai vorbim cind vorbeste ......

  cu toti banii nu-si poate sterge imaginea de " muta, take a picture " pe care tot ea si-a facut-o
 • +26 (28 voturi)    
  Nora Noapte (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:23)

  trandafil [utilizator]

  e cumva pseudonimul literar al dnei Pipi di?
 • +29 (31 voturi)    
  Sa nu va mire ca la urmatoarele (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:28)

  ciuma.rosie [utilizator]

  alegeri, inca vor fii 2 mil de idioti care vor vota psd
  • -6 (12 voturi)    
   ... si vor scrie (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 7:40)

   Redactia HotNews [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

   "vor fi" cu doi de "i".
   • +4 (8 voturi)    
    Sugi pixul (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 9:57)

    ciuma.rosie [utilizator] i-a raspuns lui Redactia HotNews

    ...
    • -1 (1 vot)    
     ma scuzi (Duminică, 11 noiembrie 2018, 6:31)

     Redactia HotNews [utilizator] i-a raspuns lui ciuma.rosie

     am nimerit in cireada cu analfabeti. ma retrag.
  • +7 (9 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 9:53)

   [anonim] i-a raspuns lui ciuma.rosie

 • +23 (25 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:34)

  [anonim]

 • +26 (28 voturi)    
  Juncan : ,,caută să acopere respirația (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:38)

  Rahan5 [utilizator]

  sănătoasă a majorității ,,robotitoare" "
  ,,A robotii" este un termen rusesc, si nu rusii lui Dragnea si Dancila au invatat pe romani cum sa munceasca, ci eventual mai mult cum sa fure.
  Dar isi da cu parerea tarfa de Juncan, care n-a muncit impreuna cu romanii in viata ei.
 • +20 (20 voturi)    
  RAR cumpara albume? (Vineri, 9 noiembrie 2018, 20:51)

  jorj_bv [utilizator]

  Pentru ce - doar nu vor fi studiate de participanti inopinati la cozile enorme cauzate de birocratia excesiva legata de inmatricularea formala a vehiculelor.
  Totusi toate cazaturile circula nestingherite, uneori cu complicitatea RAR si furnizorilor de ITP controlati fictiv de RAR, in Romania dieseluri cu cycle beating sunt inca de dorit.
 • +22 (24 voturi)    
  Lol (Vineri, 9 noiembrie 2018, 21:38)

  mitg [utilizator]

  I s-o fi promis un loc la europarlamentare.
 • +25 (27 voturi)    
  anal-fa-be-ta... (Vineri, 9 noiembrie 2018, 21:57)

  Ismail Paine de circ [utilizator]

  anal-fa-be-ta... anal-fa-be-ta... anal-fa-be-ta...
 • +23 (27 voturi)    
  ...amintiri... (Vineri, 9 noiembrie 2018, 22:14)

  baligosul [utilizator]

  Îmi amintesc de o picanterie de acum vreo 10-15 ani, pe atunci o parașută întreținută de un elvețian, ambasador prin România pe atunci, se certau foștii amanți pe prosoapele din locuință, cine le adusese și cine poate să le ia.
  Fosta țoapă de companie, azi îi zice ,,escortă" acum e prin presă, și o găsește foarte, foarte pe Dănciloaie. ,și lui madam Dăncilă de unde i se trage promovarea la PE, la funcția de prim ministru...? Oare tot din prestațiile prin pat?
 • +23 (27 voturi)    
  Marea lehamite! (Vineri, 9 noiembrie 2018, 22:23)

  Gabu [utilizator]

  De pupincuristi e plina lumea. Cei cu coloana vertebrala sunt putini...
 • +26 (28 voturi)    
  Aha (Vineri, 9 noiembrie 2018, 22:40)

  europeanul2 [utilizator]

  Cu ocazia asta am aflat ca exista o publicatie cu numele asta. Cum mi se termina hartia igienica o cumpar si eu!
 • +25 (27 voturi)    
  mi-a dat articolu un coleg.... (Vineri, 9 noiembrie 2018, 22:47)

  liviu_ [utilizator]

  chiar ii ziceam ca imi e lene sa-l citesc pe tot si nu-mi dau seama daca e troll sau sscris serios...

  aparent e scris serios...
  wow... deci oamenii aia sunt fumati rau de tot... si beti si paltici... pentru ca altfel nu poti scrie asemenea aberatii despre o analfabeta incompetenta!
 • +28 (30 voturi)    
  Ce marlanie (Vineri, 9 noiembrie 2018, 23:11)

  Cacarau1 [utilizator]

  Ce jeguri astea, de nesuportat!! Cum poti lauda o Proasta, Proasta de-a binelea. Rad si canii. Cum sa zici "cu zâmbetul ei derutat" ...aoloeooo, pai nu stie sa lege 2 cuvinte, al treilea e deja o gogomanie!!! Unde e demnitatea astora de la Q Magazine, rade o lume intreaga de Proasta! Cum poti zice "Un om de desăvârșit"...ce desavarsit, in prostie! O analfabeta , nici macar nu a fost in stare sa ia treapta a doua la un liceu!!!
  Desavarsit in ce, asteapta textul scris de la excrocul Dragnea ca sa il citeasca!!! Ce s-a ajuns in tara asta!!!
 • +27 (29 voturi)    
  Florianei Jucan se culca cu ambasadori pt info (Vineri, 9 noiembrie 2018, 23:16)

  Kivek [utilizator]

  Florianei Jucan e o PSD-ista din SIE care era disperata sa se culce cu orice ambasador pt a-si bucura sefii din PSD (care dadeau informatiile mai departe la sefii lor de la...stiti voi unde)


  o revista platita sa existe de PSD...va dati seama ca Qmagazin nu cumpara nimeni in Romania.
 • +24 (26 voturi)    
  pupincirism, level 2 (Vineri, 9 noiembrie 2018, 23:58)

  jorj_bv [utilizator]

  acum cu scuza "feminismului".
  „pur și simplu un actor onest, distribuit ca substitut într-un rol pe care titularul este în imposibilitatea de a-l juca”... a se citi MARIONETA cu par de PAVIAN
  • +17 (19 voturi)    
   Pavianul sare groapa (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 5:06)

   kofa [utilizator] i-a raspuns lui jorj_bv

   asta veorica intra in ia de atata intelighente.
 • +21 (23 voturi)    
  Multi sclaveti (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 0:23)

  TudoracheCopilulDeDiamant [utilizator]

  in tara asta, chiar peste asteptarile mele si intelegerea mea. Acestia nu se gandesc ca se afla in aceeasi tara ca si oamenii cinstiti si ca, de exemplu, si ei ar putea suferi accidente fatale din cauza lipsei autostrazilor. Autostrazi care ar fi putut fi construite daca n-ar fi fost ei sa pupe mainile interlopilor PSD pentru 30 de arginit. Lipsa investitiilor se afla deocamdata in buzunarele lor dar ei nu sunt constienti ca li se va intoarce soarta, o data si-o data. Si mai rau, se va intoarce soarta si impotriva propriilor odrasle.
 • +4 (14 voturi)    
  Bun articol (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 0:53)

  ranuhasu [utilizator]

  Va rugam sa ne scuzati ca nu ne ridicam la inaltimea doamnei... poate ca nu ne straduim suficient.
 • +20 (22 voturi)    
  antiromânism furibund, insulte pe fata (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 3:39)

  cezarel [utilizator]

  N-am mai pomenit asemenea text, ceva unic în presa ultimilor 30 de ani !!! O revărsare de dispreț biciuitor, necenzurat, nervos, nestăpânit... Un text ieșit din condeiul unuia care suferă de .. nevroză ! (de unde și personificarea românilor ca un om decăzut în... nevroză !!!) Un text care deversează pe capul românilor un hârdău de insulte care ar trebui să facă obiectul unor sancțiuni în justiție... cel care scrie TREMURĂ DE FURIE, se dezlănțui cu frustrări : „comportamentul colectiv adolescentin al românilor: arogant și depresiv, agresiv și defetist, în același timp; temerar, când este vorba de a începe, și fatalist, când este vorba să termine treaba” Pe scurt: toți românii sunt niște caraghioși, cu excepția coanei Dăncilă ot Videle și .... altui cap luminat, Gruia Stoica, amândoi aduși „în capul trebii” din România de interese geopolitice și economice tulburi ... amîndoi marionete la fel de grotești ca și nea Ceașcă care , la timpul lui, a fost și el „splălat„ de prostie și incultură exact cu aceleași manevre care repetă acum cu țața de la videle....
 • +19 (21 voturi)    
  Publicitate (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 5:00)

  yol [utilizator]

  Cine isi face reclama in revista asta?!
  Boicot fratilor!
  Simplu!
  Razbunarile si injuraturile sunt de prisos, ba mai mult chiar ii incanta. ( am vazut troli bucurosi ca e o tara libera si fiecare scrie ce l taie capul, si nu se inseala, sincer)
  Cu cat ii jignim mai tare cu atat se iau in serios mai mult si capata valoare ( buna, rea e valoare)
  Doar indiferenta noastra o poate lasa in bezna pe aceasta doamna. Nu poti sa te certi cu astia...

  Boicot in tacere, presiune publica pe publicitari si s a cam terminat. Asta e o arma pe care ei niciodata n o vor putea folosi, ca n au cum.
 • +16 (18 voturi)    
  Prefer kmkz (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 7:23)

  Pac-pac [utilizator]

  Revista de partid, Q, il inalta si pe adrian nastase in slavi, in urma cu vreo 10 ani.
  Banuiesc ca aceasta mizerie este finantata din contributiile membrilor psd, ca altfel nu inteleg de unde fonduri.
  Sau poate o fi tiparita din fonduri publice si noi nu stim. Inca.
 • +13 (15 voturi)    
  Prostia (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 8:11)

  deville2010 [utilizator]

  Imbecilitatea si cretinismul ridicat la rang de jurnalism.Doua M**-iste
 • +11 (13 voturi)    
  vorbeste lumea ... (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 9:04)

  glas [utilizator]

  eu inteleg ca numele complet al publicatiei ar fi Ququ. si nu e chiar limpede: corect s-ar citi ciuciu ...???
 • +13 (15 voturi)    
  Jucan (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 9:23)

  daril [utilizator]

  se cracaneaza intelectual. Asta e prostitutie jurnalistica, daca putem numi jurnalism acest act de pupincurism gretos.
 • +14 (16 voturi)    
  BRAT (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 10:09)

  fat.cat [utilizator]

  Tocmai am citit cifrele de difuzare ale tuturor publicatiilor din Ro. Q something nici macar nu figureaza pe aceasta lista. Nu exista, baieti. Relax. Astia se pupa in cur si se citesc reciproc. Asta e specialitatea lui Jucan, o mare profesionista. Nici dracu n-a auzit de Q-f•cking-Magazine. Cand ceva apare o data la 3 luni (sic!) va dati seama cati se calca pe picioare ca sa-l cumpere. HN doar ne mai tachineaza un pic cu asemenea produse “jurnalistice”, sa vada cati dintre noi se pot abtine. Hai, weekend placut, ca eu mai trebuie sa ma ridic din pat si sa-mi beau cafeaua.
 • +14 (16 voturi)    
  In Coreea de Nord presa de stat a fost pedepsita (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 10:11)

  tavu [utilizator]

  I s-a aratat articolul din Romania si a fost atentionata: vedeti, asa se face.
 • +12 (14 voturi)    
  Elena Ceausecu plange (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 10:35)

  seby19 [utilizator]

  ea nu a fost niciodata omagiata cu asa limbi calde tovarasesti.
 • +9 (13 voturi)    
  Odă țățismului (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 10:41)

  n.dumiritu [utilizator]

  "O muiere venită din țara mârlanilor a vorbit cu forța unui popor mândru de sine și a galvanizat în câteva minute sentimentele naționale ale tuturor românilor" - in aceeasi fraza bestelesti si lauzi. Natiunea e primitiva, dar e dispusa la "galvanizare în câteva minute" ca sa-si reaminteasca maretia. Tot ce trebuie e ca cineva sa vorbeasca raspicat in fata strainilor pt. a trezi la viata "sentimentele naționale ale tuturor românilor". Actul de a vorbi raspicat are efecte miraculoase asupra acestui popor bleg si in deruta. S-a incercat cu comunismul, socialismul, chiar si cu capitalismul, si nu s-a reusit. A venit vremea sa exploram țățismul?
 • +4 (4 voturi)    
  Multe felicitari Florianei!! (Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 17:10)

  Sunt_nimic! [utilizator]

  Extrem de superb articol, de-a dreptul super-genial!
  Autoarea este o Galaxie in devenire!
  Vad in viitor un premiu Nobel pentru literatura, deocamdata este imposibil sa rateze premiul Goncourt si un premiu Pulitzer pentu jurnalism!!!

  Multe, multe nu doar felicitari, ci adevarate OMAGIII!!
 • 0 (0 voturi)    
  Ce bun gust in vestimentatie are (Duminică, 11 noiembrie 2018, 9:25)

  Nightprowler [utilizator]

  Zici ca e imbracata in pijamale si camasa de noapte.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by