Rareș Bogdan a reacționat pe Facebook după ce Cozmin Gușă, unul dintre patronii Realității TV a declarat va renunța la colaborarea cu “trompetele lui Coldea”. ”Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă!”, a fost reacția jurnalistului.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Ascult cu uimire ce se întâmplă în propria mea emisiune, pe tronsonul orar pe care l-am ocupat în ultimii 6 ani de zile la Realitatea TV. Sunt absolut șocat! Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus/cerut/sugerat tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”. Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. RealitateaTv a fost si este o televiziune LIBERA. Trebuie sa ramana cu orice chip, EXCLUSIV Libera!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Acesta își enumeră colaboratorii și-i somează pe cei din conducerea editorială să spună care dintre cei enumerați de el sunt considerați „trompete” ale „pensionarului” Coldea. ”Toți colaboratorii mei au fost impecabili, excepționali în exprimare si comentarii sau analize.”, mai spune acesta.

Cozmin Gușă declarase joi seară la ”Jocuri de Putere” (Realitatea TV): ”Singurul lucru interesant și folositor din telenovela Rareș Bogdan este că, analizând poziționarea publică a unor invitați ai Realității, l-am identificat pe generalul Florian Coldea în spatele acestei operațiuni. Nu i mare surpriză, dar e utilă: vom renunța la colaborarea cu “trompetele lui Coldea”, este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România în mod sigur!”.