Televiziunea publică a cheltuit, potrivit Libertatea, un milion de euro pentru recitalurile susținute la Cerbul de Aur. Tot un milion de euro a încercat și Pro TV să obțină de la stat pentru sezonul de toamnă 2019 al serialului Las Fierbinți, dar, potrivit Profit.ro, nu a reușit.

  • Libertatea scrie că TVR a cheltuit peste 460.000 de euro pentru recitalul susținut de Nicole Scherzinger la ediția din acest an a festivalului Cerbul de Aur. O altă vedetă, James Blunt, a fost plătit cu 211.818 euro, potrivit aceleiași surse, care notează că Televiziunea publică a dat 1 milion de euro pentru recitalurile de la festival.
  • Pro TV nu a convins autoritățile să dea 1 milion de euro pentru sezonul din toamna 2019 a serialului Las Fierbinți, potrivit Profit.ro. Site-ul citat scrisese că postul de televiziune solicitase, în cadrul unui program de susținere a producțiilor cinematografice, ajutor de stat pentru trei producții. Pentru una (Rechinii - 3,6 milioane lei solicitați), cererea e încă în analiză. Pentru ediția de Crăciun 2018 (378.577 lei) cererea a fost aprobată, iar pentru a treia, sezonul Las Fierbinți din toamna anului viitor (4,7 milioane lei) cererea a fost respinsă.