Starcom Romania se transforma in Starcom MediaVest Group, companie formata din trei entitati media distincte: Starcom, Starcom Direct si MediaVest, cel mai nou brand de media al grupului, potrivit unui comunicat remis HotNews.ro. SMV Group va fi condusa de Carmen Chipuc si Stefan Iordache, iar MediaVest il va avea director executiv pe Adrian Vladut.

Starcom Direct, divizia de marketing direct a companiei, lansata la sfarsitul anului trecut si care ofera servicii de strategie, aplicare de programe de comunicare directa si suport pentru companii integrate, este condusa de directorul executiv Bogdan Vasile.

Cea de-a treia entitate din SMV Group, Starcom Direct este divizia de marketing direct a companiei si ofera servicii distincte de strategie, implementare de programe de comunicare directa si suport pentru campanii integrate de comunicare sau media. Ea a fost lansata la finalul anului 2007 si este condusa de Bogdan Vasile, ca Director Executiv.

Carmen Chipuc, managing director SMV Group, explica aceasta schimbare prin faptul ca "de doi ani de zile Starcom este mai mult decat o agentie de media, fapt care s-a vazut si in filosofia companiei, dar si in rezultatele obtinute. Am vazut ca aveam o crestere organica pe o piata de comunicare al carei standard este inca insuficient dezvoltat, am luat in calcul numarul clientilor si cerintele pe care le au si am observat ca era nevoie de inca o entitate de media".