​Primăria PSD a Sectorului 4, condusă de Daniel Băluță, a atribuit miercuri, 23 ianuarie, încă un contract de promovare către Antena 3: 132.000 de lei (fără TVA, echivalentul a peste 28.000 de euro). Contractul de publicitate TV a fost atribuit prin procedura de cumpărare directă și vizează concepția, producția și difuzarea de materiale video referitoare la activitatea Primăriei și a direcțiilor din subordine. Vezi în articol detalii despre materialele video solicitate.

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4Foto: Hotnews

Descrierea serviciilor de promovare:

  • "Servicii de conceptie, productie si difuzare de materiale video referitoare la activitatea desfasurata de beneficiar: - productie 20 de materiale/an; - trei difuzari/material - durata material: maxim 2 minute - fiecare material montat va contine: imagini filmate insotite de sincron din partea unui reprezentant al beneficiarului, voice-over, fundal muzical acolo unde este cazul, alte elemente grafice specifice de televiziune; - filmarea se va realiza cu cel putin o camera video HD si se va asigura prezenta unui reporter; - pret material = 6.600 lei + tva mai putin", se arată în anunțul de achiziție.

Antena 3 este abonată la contractele de publicitate ale Primăriei Sectorului 4. În luna februarie a anului trecut, HotNews.ro a informat că instituția condusă de Daniel Băluță atribuise 4 contracte de publicitate media către Antena 3 în perioada iunie 2017-ianuarie 2018.

Pentru detalii citește și: