Primăria PSD a Sectorului 6, condusă de Gabriel Mutu, a cumpărat în această săptămână 'servicii de tipărire a unui ziar cu realizările și informațiile de ultima oră ale administrației locale a Sectorului 6' și "servicii foto/video" pentru evenimentele la care participă primarul, contracte în valoare cumulată de peste 258.000 de lei (fără TVA), finanțate din bani publici. Contractele, semnalate inițial pe pagina de Facebook Banii Noștri, vizează inclusiv filmarea și transmiterea în direct pe Facebook a ședințelor consiliului local.

Gabriel Mutu - deschidere an scolarFoto: Hotnews
  • Primul contract: Ziar

Click pentru a deschide

Primăria Sectorului 6 a cumpărat marți, 22 ianuarie, "servicii de tipărire a unui ziar cu realizările și informațiile de ultima oră ale administrației locale ale Sectorului 6 (12 ediții în câte 50.000 exemplare). Valoarea contractului, finanțat din bani publici, este de 132.000 de lei (fără TVA, echivalentul a peste 28.000 de euro), și a fost atribuit prin procedura de achiziție directă către firma SC TIM SIB SRL din Sibiu.

  • Al doilea contract: servicii de fotografie și videografie

Click pentru a deschide

Luni, 21 ianuarie, Primăria a atribuit către aceeași firmă un alt contract care vizează servicii de fotografie și videografie.

La descrierea serviciilor se arată următoarele:

Fotografie de reportaj:

- Asigurarea zilnica a fotografiilor de la evenimentele la care participa conducatorul instituției sau evenimentele organizate de institutie. Fotografii tip close-up, portrait și de ansamblu.

- Fotografierea ședințelor de consiliul local.

- Fotografie artistica și arhitecturala de promovare a realizarilor.

- Fotografie în studio / studio mobil

- Filmarea video la rezoluție Full HD a evenimentelor

- Filmarea video la rezoluție Full HD a interviurilor cu mesajul primarului sau interviuri cu mai mulți reprezentanți

- Filmarea ședințelor de consiliu local la rezoluție Full HD și transmiterea în direct pe Facebook, folosind tehnologia picture în picture ce permite emisia a mai multor camere de luat vederi, concomitent, în același cadru. Filmarile vor fi stocate electronic în format mp4, pentru arhivare sau postare pe site-ul primariei.

- Crearea de videoclipuri de promovare. Colaj Video - Calitate, Full HD, filmari aeriene, fotografie artistica și fundal melodic. Arhivare și catalogare

Valoarea acestui contract, finanțat cu bani publici, este de 125.500 de lei (fără TVA, echivalentul a 26.929 de euro).