Tudor Mușat, unul dintre principalii prezentatori ai postului, pleacă de la Digi 24, scrie site-ul paginademedia.ro, potrivit căruia multe dintre contractele pe perioadă determinată nu vor mai fi prelungite.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jurnalistul Tudor Mușat era în echipa postului de știri din martie 2014. Înainte de Digi 24, Tudor Mușat a moderat emisiuni la postul Realitatea TV.

"Relația de colaborare cu postul este bazată pe un contract de prestări servicii între două societăți comerciale (firma mea și Digi24).

Ca atare, o formă de colaborare flexibila. Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au îmbrăcat diverse forme: "România 24", "24 într-o ora", "Imparțial", precum și alte proiecte editoriale punctuale.

În momentul de față nu există un nou proiect în care sa fiu implicat, ca atare și respectivul contract de prestări servicii dintre părți încetează, este suspendat”, a declarat acesta, pentru paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, mai mulți reporteri, editori și producători vor părăsi postul de televiziune.

Din informațiile paginademedia.ro, pleacă Francesca Simionescu (social), Mihaela Brazdeș (social), Arina Delcea (politic) și Cristi Popa. Alte nume care pleacă sunt George Simionescu (producător) și Andra Timu (editor).

paginademedia.ro mai scrie, citând surse, că Digi 24 ar avea în plan închiderea stațiilor locale.