Tudor Mușat, ex-Digi 24, alături de Sanda Nicola, de la același post TV, vor realiza emisiuni la Europa FM. Paginademedia.ro scrie că postul TV H urmează să fie închis. Iar licența MTV România urmează să fie retrasă începând cu 1 martie.

  • ​Tudor Mușat, jurnalist plecat recent de la Digi 24, dar și Sanda Nicola, de la același post, vor realiza emisiuni de interviuri și dezbateri la Europa FM, într-o serie de emisiuni ce va începe luni și care-i va mai avea ca realizatori, între alții, pe Cristian Tudor Popescu sau Teodor Tiță. Potrivit postului, seria de emisiuni va fi deschisă luni de Cristian Tudor Popescu, Moise Guran și Anca Simina. Tudor Mușat, Sanda Nicola și Anca Grădinaru vor acoperi câte o zi de marți până joi, iar Teodor Tiță va face sinteza săptămânii vinerea. Emisiunile sunt programate de la ora 18.15.
  • Paginademedia.ro scrie, joi, că postul TV H, operat de Fundația Massmedia România de Mâine, urmează să se închidă, după aproape 20 de ani de funcționare. Potrivit sursei citate, toți angajații televiziunii (50-60 de oameni) ar urma să fie concediați. Decizia are rațiuni financiare și vine după ani în care postul a încercat să-și găsească o formulă editorială clară, ultima fiind cea de televiziune pentru copii. Paginademedia.ro notează că postul va înceta să emită după ce va înștiința CNA în legătură cu decizia.
  • CNA a luat act, joi, de cererea Pro TV de retragere a licenței prin satelit a MTV România, ceea ce înseamnă că licența va fi retrasă pe 1 martie. MTV va continua să opereze în baza unei licențe cehe deținute de compania-mamă, Viacom, urmând să fie reprezentat pe piața de publicitate de Thematic Channels, după cum notează Paginademedia.ro.