Cristian Tudor Popescu si Emil Hurezeanu ar putea sa aiba o emisiune saptamanala la postul public de televiziune, insa cei doi n-au semnat inca un contract cu TVR. Potrivit unor surse din televiziunea publica, negocierile sunt avansate. Ar fi vorba de o emisiune saptamanala pe teme politice, difuzata duminica. Cristian Tudor Popescu a confirmat pentru HotNews.ro ca se afla in negocieri cu TVR dar spune ca discutiile au in vedere o emisiune care sa inceapa in toamna acestui an.

“Am vrea sa facem o emisiune, nu neaparat o reeditare a lui <>, dar tot pe teme politice”, spune CT Popescu. Nu e clar insa daca oferta a venit din partea televiziunii publice sau cei doi s-au oferit sa faca o emisiune. “Emil a discutat pe acolo. Din discutii a rezultat aceasta idee. Noi doi, dupa ce am plecat din functiile de directori de ziar, am starnit interesul multora”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. El sustine ca si postul Realitatea TV isi doreste sa reia colaborarea cu ei.

Fostul director al ziarului Gandul a demisionat la 13 ianuarie pe motiv ca parametri de performanta impusi de actionarul majoritar sunt de neatins. CTP a ramas insa senior editor la ziarul lui Adrian Sarbu. Si Emil Hurezeanu si-a anuntat demisia de la Romania Libera, astazi fiind anuntat ca va face parte din boardul ziarului Cotidianul, alaturi de Doru Buscu, Robert Turceascu, Adrian Ursu si Mircea Dinescu.

Miercuri dimineata, la sedinta de sumar, Emil Hurezeanu si-a anuntat plecarea de la ziar si si-a luat la revedere de la redactori.

Cristian Tudor Popescu si Emil Hurezeanu fac parte din comisia de examinare a candidatilor pentru sefia departamentului de stiri de la TVR.