Cel care a condus Antena Group în ultimul an, George Ureche, revine la compania de unde a plecat pentru grupul de televiziune, PwC, potrivit unui comunicat al acestei companii. Aceasta precizează că Ureche revine la PwC ca lider al echipei de fuziuni și achiziții.

George UrecheFoto: PWC

George Ureche venise în urmă cu un an la Antena Group (martie 2018), din funcția de director Corporate Finance la PwC. La grupul media, el a avut drept sarcină să coordoneze posturile Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și platformele digitale ale grupului.

Potrivit comunicatului PwC, "George are o experiență vastă în managementul celor mai importante două grupuri media din România - Antena TV Group și ProTV/Media Pro. El a fost responsabil de managementul operațional al acestor companii, dar și de activitățile de investiții, tranzacții, operațiuni de finanțare, restructurarea afacerii, precum și managementul proiectelor cu finanțare europeană."

El a mai lucrat 7 ani la PwC. George Ureche, în comunicat:

  • "Am activitatea de consultanță în ADN-ul meu profesional, iar întoarcerea în cadrul PwC înseamnă într-un fel revenirea acasă."