Fosta prezentatoare Digi24.ro Adriana Nedelea a intrat în echipa ziarului Libertatea. La Digi24.ro, încă un caz de articol dispărut de pe site a fost semnalat, după cel referitor la reportajul Recorder despre "Dumnezeul achizițiilor".

  • ​Jurnalista Adriana Nedelea, până de curând prezentatoare la Digi 24, lucrează de astăzi la Libertatea, potrivit unui anunț al publicației. Într-un mesaj pe Facebook, ea completează anunțul ziarului: "Cunoscand echipa, nu am stat pe ganduri. Anchete. Interviuri. Reactii rapide si documentate. Video. Jurnalism. Online. In curand". Mutarea vine la circa două săptămâni după plecarea ei de la postul de știri al RCS.
  • Preluarea materialului Recorder despre "Dumnezeul achizițiilor" nu a fost singurul material dispărut, la sfârșitul lunii februarie, de pe site-u Digi24.ro. Potrivit unor sesizări primite de HotNews.ro, la o zi după ce acel caz a fost semnalat de Paginademedia.ro, un alt articol Digi24, referitor la poziția ASF pe tema unor informații privind fondurile private de pensii, apărea preluat de agregatoare de știri (ex. aici și aici), fără a mai putea fi găsit acum pe site-ul postului de televiziune. HotNews.ro a solicitat lămuriri și le va publica de îndată ce le va primi. Cazurile au apărut în condițiile în care, în aceeași perioadă, conducerea site-ului a fost dată afară, după ce alți ziariști de la postul de știri au fost nevoiți să plece.