​Jurnalista Adriana Duțulescu, jurnalistă cu vechime în domeniul politic și care, până acum o lună, a condus secția politic la Antena 3, preia de luni poziția de redactor-șef al site-ului Digi24.ro. "Am vrut să fac altceva, fapt pentru care m-am întors la presa scrisă", a spus ea, vineri, pentru HotNews.ro, vorbind despre plecarea de la Antene și venirea la Digi24.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ea a scris, vineri, pe Facebook: "Spoiler alert: Călătoria neasteptata a hobbitului continua (si sper sa fie mai puțin plictisitoare decât filmul) De luni ma întorc la prima mea iubire, de care mi-a fost foarte foarte dor. Ma întorc la presa scrisă, cea care m-a facut ce sunt astăzi si care, mai ales, m-a facut fericită. De luni voi intra in familia Digi 24, ca redactor șef al site-ului Digi24.ro. Stay tuned!"

Adriana Duțulescu și-a dat demisia de la Antena 3 pe 1 martie. Ea venise la Antene în 2011, după ce, în prealabil, a lucrat la mai multe ziare centrale - Național, România liberă, Cotidianul, Jurnalul Național.

  • Ea vine la Digi24.ro la o lună după ce a fost anunțată demiterea conducerii din ultimii ani a acestui site, asigurată de Dan Turturică și Laurențiu Mihu - detalii aici