Moderatorul Tudor Mușat, plecat recent de la Digi 24, va începe de astăzi o emisiune la B1 TV, după cum a anunțat pe Facebook. Potrivit reprezentanților postului el va avea o emisiune de o oră, de la ora 20.00, tronson acoperit până acum de Nadia Ciurlin.

HotNews.roFoto: Hotnews

Jurnalistul își va continua colaborarea cu Europa FM.

Tudor Mușat, pe Facebook:

  • "o bună parte dintre noi se regăsește mai degrabă în mediul online, sunt încă foarte mulți cei care își iau știrile și analizele de la TV. Și cred că și acest public trebuie reprezentat, că trebuie să-i găsească undeva pe jurnaliștii în care au încredere.
  • De asta mă veți găsi, de azi, la B1 TV, în fiecare seară, de la ora 20. Încercând să pun ziua în pagină, cu contextul și explicațiile necesare, cu invitați care să sporească relevanța. Ca să distingem informația utilă de zgomot și “șezătoarea” de dezbaterea pe bune.
  • Continuăm să ne auzim și la Europa FM, în seria zilnică “Piața Victoriei”. Iar online-ul rămâne deschis oricăror noi proiecte. Ca, din cât mai multe surse, să știm despre ce vorbim!"

Tudor Mușat și alți jurnaliști au fost nevoiți să plece de la Digi 24 în ultimele două luni, în condițiile în care nu le-au fost prelungite contractele.