Monica Gubernat, președintele propus al CNA, a fost chemată de urgență la raport în Comisia de cultură din Camera Deputaților, pentru a da explicații în legătură cu sesizările pe campania electorală, scrie Paginademedia.ro.

Sigla CNAFoto: Agerpres

Potrivit publicației citate, Monica Gubernat a primit marți un mesaj din partea șefului comisiei, Gigel Știrbu, de a se prezenta miercuri, 29 mai, la ora 13.00, pentru a fi audiată.

Ea le-a spus colegilor, la finalul ședinței de marți, că e chemată pentru a da explicații în legătură cu „modul în care CNA a răspuns sesizărilor ce vizau încălcările repetate de către anumiți radiodifuzori a legislației din domeniul electoral și audiovizual pe perioada desfășurării campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, respectiv referendum”.

„Vă anunț că le voi trimite un răspuns în scris prin care voi anunța că nu voi ajunge, pentru că nu am terminat de analizat toate emisiunile pe campanie. (...) Mă voi prezenta după ce finalizăm toate rapoartele”, a spus Monica Gubernat, potrivit Paginademedia.ro.