TVR Internațional a anunțat, luni, că la sfârșitul acestei săptămâni va difuza două filme din anii '80 în care joacă Mircea Diaconu, actor care și-a anunțat dorința de a candida la președinție, după cum semnalează Newsweek, apreciind că e vorba despre o "coincidență". TVRi promovează filmele ca fiind realizate de același regizor, Virgil Calotescu.

Anunt pe site-ul TVRiFoto: Captura TVR.ro

Mircea Diaconu și-a anunțat dorința de a candida la finalul săptămânii trecute. Luni, TVRi a anunțat că la finalul acestei săptămâni va "transmite două comedii românești, în regia lui Virgil Calotescu", ambele fiind programate la ore târzii. În ambele joacă Mircea Diaconu.

  • Este vorba despre "Buletin de București" (1982), programat pentru sâmbătă, ora 23.00, respectiv continuarea din 1985 a acestui film, "Căsătorie cu repetiție" - duminică, ora 23.00.

În primul film, personajul principal feminin dorește "să facă o căsătorie de conveniență, urmată - firește - de un divorț rapid" și în acest sens îl descoperă pe personajul principal masculin, interpretat de Mircea Diaconu.