Noua Comisie de etică din TVR l-a ales șef pe Horia Grușcă, cel care a condus și în ultimii an acest for. Paginademedia.ro scrie că fosta șefă a vânzărilor Pro va veni la Antena 1. Iar Ovidiu Ioanițoaia va avea o emisiune pe site-ul publicației pe care o conduce.

  • Horia Grușcă a fost reales, vineri, președinte al Comisiei de etică și arbitraj din Televiziunea publică, for ce s-a reunit în noua formulă după alegerile din vară, potrivit unui anunț de pe site-ul TVR. Mandatul este de 4 ani. Comisia de etică a devenit ținta unor presiuni din partea conducerii TVR, în primăvară. Între altele, șefii TVR au cerut în instanță anularea unui raport nefavorabil comisiei, cazul ajungând acum la Curtea de Apel. Vezi detalii despre aceste dispute aici
  • Paginademedia.ro scrie că fosta șefă a vânzărilor de publicitate din Pro TV, Zoe Vasilescu, va merge la Antena 1, unde va începe să lucreze din 1 octombrie. Potrivit aceleiași surse, actuala șefă a vânzărilor de la Antena, Claudia Ion, a încetat colaborarea cu Antena Group pe 20 septembrie. Zoe Vasilescu a părăsit Pro TV în prima parte a anului, poziția de chief business officer fiind preluată acolo de Florin Alexandrescu.
  • Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, va avea din octombrie o emisiune săptămânală pe site-ul Gsp.ro, după cum anunță acesta. Emisiunea va găzdui "dialoguri ample" cu personalități sportive și se va numi "Prietenii lui Ovidiu". Este programată în serile de miercuri.