Anunturile de numiri si plecari din functii bine puse in agentiile romanesti au continuat la inceputul acestui saptamani, dupa confirmarea oficiala, la sfarsitul saptamanii trecute, a faptului ca directorul executiv Cristian Mucichescu se desparte de Media Direction. Noi schimbari au fost anuntate la OMD Romania si Lowe PR.

  • OMD Romania, parte a Omnicom Media Group (OMG) Romania, informeaza intr-un comunicat de presa ca are un nou Client Service Director interimar, Markus Zinsberger, care in ultimii trei ani a fost deputy managing director la OMD Austria. Potrivit lui Carmen Tanasie, CEO OMG Romania si Managing Director interimar la OMD (dupa plecarea Ruxandrei Stefan), "prezenta lui markus face parte din noua abordare strategica" a OMD.
  • AdPlayers.ro informeaza ca Nora Ionita pleaca din functia de managing director al Lowe PR. Tot de la Lowe PR se trage si Ruxandra Florea, noul Country Manager de la nou-infiintata agentie de relatii publice Spin Communications.
  • [UPDATE]: O plecare afecteaza si Ogilvy Group Romania, care, potrivit IqAds.ro, exporta know-how in Elvetia: Managing Director-ul Cristofor Iosub devine Project Director in cadrul Ogilvy Group Worldwide.
  • Cele doua schimbari vin dupa confirmarea plecarii lui Cristian Mucichescu (al carui nume este strans legat de contul Pepsi) de la Media Direction, companie care, la sfarsitul saptamanii trecute, dadea asigurari ca echipa va asimila "in mod natural" contul coordonat de acesta. Tot saptamana trecuta au fost anuntate schimbari si la conducerea Mercury360, care are un nou director executiv, Mihai Scortea.