Cristian Tudor Popescu amenință, într-o postare publicată miercuri pe Facebook, că renunță la colaborarea cu Digi24, în caz că se vor repeta situații precum interviul luat de Cosmin Prelipceanu cu primarul Bucureștiului Gabriela Firea, interviu pe care îl descrie drept o "dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional".

CTP despre interviul Prelipceanu-FireaFoto: Captura Facebook

Dacă se va repeta, scrie CTP pe Facebook, "nu ne mai întâlnim decât pe Republica și Facebook, stimați telespectatori Digi24".

Din postarea lui Cristian Tudor Popescu:

  • "Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.
  • Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut.
  • Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, 'Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva... (...)'.
  • Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și Facebook, stimați telespectatori Digi24."

HotNews.ro a încercat să îl contacteze, pentru un punct de vedere, și pe Cosmin Prelipceanu, dar acesta nu a răspuns, pentru moment.