Conducerea Europa FM a decis să returneze sumele obținute dintr-un contract de publicitate cu Primaria București, contract semnat în vară, dar la care a renunțat ulterior, a anunțat postul de radio. Acesta precizează, citându-l pe realizatorul Moise Guran, că postul va pune la dispoziție spațiile publicitare respective pentru promovarea inițiativei "Noi construim un spital".

Europa FM - LogoFoto: Europa FM

Potrivit postului:

  • "Acceptarea generoaselor campanii de publicitate cumpărate de Primăria Capitalei pentru promovarea unor proiecte făcute din bani publici, nu pot avea nicio justificare comercială propriu-zisă și reprezintă în realitate publicitate electorală mascata în favoarea PSD și a Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea"

Anunțul vine în contextul în care Libertatea scrie, joi, că Primarul Gabriela "Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări 'cu 2,485%'".

Recent, Gabriela Firea a stârnit scandal prin ironiile si acuzele la adresa proiectului "Noi construim un spital" și inițiatoarelor acestuia.