Pro TV anunță, joi, că renunță la colaborarea cu Dana Budeanu, autoarea mesajului distribuit de primarul Gabriela Firea, referitor la spitalul oncologic pentru copii. Dana Budeanu comenta vestimentația vedetelor la emisiunea "Vorbește lumea".

Anunt Pro TV - Dana BudeanuFoto: Captura Facebook

Anunțul Pro TV:

  • "Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri."

Postarea Danei Budeanu, apreciată și distribuită pe Facebook de Gabriela Firea, ataca proiectul construirii unui spital cu ajutorul donațiilor și sugera că acesta l-ar avea în spate pe Vlad Voiculescu, lucru dezmințit de inițiatoarele proiectului, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu.