Platforma Seenow, dezvoltată de Direct One, prima platformă care s-a prezentat la CNA cu notificare că oferă servicii media audiovizuale la cerere, în 2011, s-a închis, în condițiile în care reprezentanții săi au cerut CNA retragerea avizului, potrivit Paginademedia.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sursa citată amintește că SeeNow a fost prima platformă de servicii de televiziune online, VOD, filme și seriale disponibilă în România pe toate dispozitivele. Înainte, a mai existat o încercare, disponibilă însă doar pe un site, pe web - DolceTV.ro - însă și aceasta a fost realizată, pentru Romtelecom, tot de Direct One.

Potrivit Paginademedia.ro:

  • Seenow a oferit inițial servicii de televiziune live, dar și video-on-demand, contracost. (...)
  • Ulterior, în 2012, platforma a încheiat și un parteneriat cu Vodafone, lansând aplicația Seenow Powered by Vodafone (...). Din vara lui 2016, contractul cu Vodafone a fost încheiat, iar platforma a renunțat la componenta contracost și a rămas doar cu partea gratuită, adică o listă de câteva televiziuni locale (posturi din lista must carry). Din ofertă au ieșit filmele și serialele.
  • Recent, reprezentanții platformei au venit la CNA cu o cerere de modificare a societății care deține platforma. Astfel, în loc de Direct One a intrat Reggia Capital & Real Estate SRL.