Una dintre cele mai premiate producții ale postului Antena 3 nu se va regăsi în grila de primăvară a stației de știri, anunță Paginademedia.ro, care scrie că postul de televiziune renunță, cel puțin pentru acest sezon, la emisiunea de reportaje „În premieră”.

Emisiunea In premieraFoto: Facebook/ In premiera

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, echipa emisiunii a fost anunțată de decizie în aceste zile. Conform acelorași surse, oamenii din echipă își vor continua activitatea în grupul Intact.

Noul sezon „În premieră” ar fi urmat să înceapă pe Antena 3 în luna martie.

Contactat de Paginademedia.ro, Adrian Ursu, director editorial Antena 3 și cel care a rămas la coordonarea proiectului după intrarea lui Carmen Avram în politică, a declarat că este vorba de o suspendare temporară.

„Este un proiect editorial care a fost lansat și menținut la un nivel profesional extrem de ridicat și, tocmai din dorința de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-și completa echipa și de a rămâne un reper în jurnalismul din România”, a spus Adrian Ursu. Va exista un sezon în premieră la toamnă? „Noi așa sperăm”, a mai declarat Ursu pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea „În premieră” a fost realizată pe Antena 3, neîntrerupt, din martie 2011. Programul de publicistică a fost coordonat, încă de la început, de Carmen Avram, care venea de la Pro TV, de la „România, te iubesc” (de altfel, se și numea „În premieră cu Carmen Avram”), amintește Paginademedia.ro.

Anul trecut, Carmen Avram a candidat pe listele PSD și a câștigat un mandat de europarlamentar. La coordonarea emisiunii „În premieră” a trecut Adrian Ursu, director editorial al Antenei 3.