Jurnalista Denise Rifai, moderatoarea emisiunii Legile Puterii, a anunțat, duminică seară, pe pagina sa de Facebookcă demisionează de la Realitatea Plus. ”Motivul este unul cât de poate de simplu: între mine că jurnalist și nouă linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă”, a scris Rifai pe rețeaua de socializare.

Denise RifaiFoto: Captura Realitatea TV

Aceasta mai spune că nu poate lucra în ”acest nou climat”.

”Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o Astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales Când se va încheia! Însă o să va spun și dvs ce am hotărât încă de Joi la prânz, înainte de a intră în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: între mine că jurnalist și nouă linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidență. Eu sunt Denise Rifai. Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizăm, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs”, a scris jurnalista.

Aceasta a mai spus că ”presa nu se vinde”, ci ”se face”, iar ea rămâne jurnalistă.

”Plec așadar de la nouă RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insula de independența jurnalistică. Poate singura! Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu !

Ps. Știți ce nu pricep unii? Că Presă nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt și rămân Jurnalist”, a încheiat Denise Rifai, fără a spune unde se va duce.

Rifai a plecat la două săptămâni după directorul executiv al postului, Edward Pastia.

Citește și