Grupul Realitatea-Catavencu va avea, incepand din 15 aprilie, o noua structura operationala si de management, care, potrivit unui comunicat de presa, nu va mai tine cont de suportul media pe care sunt difuzate produsele, ci numai de publicul vizat de acele produse - cititor, telespectator sau ascultator. Noua structura va fi formata din trei divizii de media noi: Quality, Business si Life Style, iar managementul, resursele financiare si umane vor fi alocate in functie de diversele canale prin aceste divizii.

Mihnea Vasiliu va conduce divizia de Quality, ce cuprinde Realitatea Tv, Realitatea International, Realitatea FM, Cotidianul, Academia Catavencu, Radio Guerrilla si Idei in Dialog. Dragos Stanca va fi directorul diviziei de Business (Money Channel, Business Standard, Money Express si IP), iar Sorin Vulpe va fi directorul diviziei Life Style (Romantica TV, Radio Total, Reteaua 24 FUN, Tabu, Superbebe, J'adore, Aventuri la Pescuit, Bucataria pentru Toti si Psihologia azi).

Iann noteaza pe blogul sau ca prin acest anunt Radio Total, despre care se stia ca are actionari comuni cu Realitatea-Catavencu, este asumat oficial de grup. Realitatea-Catavencu detine, astfel, trei posturi care emit in Bucuresti - Radio Guerrilla, Radio Total si Realitatea FM, scrie Iann.

NewsIn sub conducerea lui Cosmin Popa si New Media sub Dragos Stanca se vor alatura celor trei divizii ca structuri strategice operationale la nivelul intregului grup.

Activitatile grupului vor fi coordonate de un board director din care fac parte presedintele Sergiu Toader, directorul general Sorin Enache, Doru Buscu, Mihnea Vasiliu, Sorin Vulpe si Dragos Stanca.

In comunicatul grupului este citat Sergiu Toader, potrivit caruia ratiunea acestei reorganizari consta in "maturizarea consumatorilor romani si sofisticarea operatiunilor media ale grupului".

Comanescu aminteste pe blogul sau ca la jumatatea lui decembrie era anuntata o cu totul alta schema pe televiziuni, cu Catalin Popa ca director pe toata partea de TV. Schimbarile raman in vigoare, iar Catalin Popa devine subordonatul lui Vasiliu, Stanca si Vulpe.