Divizia ungara a publisherului elvetian Ringier detine trei din cele mai citite patru cotidiane din Ungaria in ultimul trimestru al anului trecut, potrivit datelor biroul de audit magiar prezentate de Iann pe blogul sau. Cotidianul Blikk editat de grupul elvetian este lider la vanzari in tara vecina, cu o medie de 226.187 copii vandute pe editie.

Pe urmatorul loc in clasament este Eszak-Keleti Naplo, cu o medie de 123.360 copii, urmat de Nepszabadsag si Nemzeti Sport, ambele editate de Ringier, cu o medie a vanzarilor de 117.762, respectiv 79.260 copii pe editie.

Eszak-Keleti Naplo este editat de Inform Media, companie ce s-a dezvoltat puternic si pe piata locala din Romania incepand din 2001, portofoliul sau incluzand publicatii din partea de vest a Romaniei - Bihor, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis, Satu Mare.

Topul cotidianelor din Ungaria este completat de Kisalfold, editat de Lapcom, Bors (editat de Hid Radio), Magyar Nemzet (Nemzet Lapkiado), Vas Nepe si Zalai Hirlap (ambele editate de PLT) si Delmagyarorszag Delvilag (Lapcom).