Alain Heureux, presedintele IAB Europe, va veni in Romania la sfarsitul lunii februarie pentru discutii cu membrii conducerii IAB Romania pe tema aderarii acestei asociatii la federatia europena, dar si pentru a participa la conferinta Digital Marketing Forum. Potrivit IAB Romania, vizita lui Heureux are drept scop sa faciliteze colaborarea dintre forul sau si industria romaneasca de publicitate interactiva, iar la Forumul mentionat va prezenta tendintele europene in domeniu.

Digital Marketing Forum, eveniment dedicat marketingului online si mobil, organizat de Evensys, va avea loc pe 27 feburarie.

In cadrul evenimentului va fi prezentat si un studiu elaborat de Evensys si compania Gemius, privind prezenta in mediul online a brandurilor active pe piata locala, potrivit unui comunicat al organizatorului. Documentul, primul de acest fel din Romania si intitulat "Leading Brands by Romanian Internet Users", prezinta influenta pe care o are mediul online asupra pozitionarii brandurilor pe piata, in viziunea utilizatorilor de Internet.

Indicatorii ales pentru clasificarea brandurilor sunt prestigiul, gradul de incredere generat printre consumatori, modernitatea, popularitatea, calitatea si originalitatea acestora.