După ce nu a mai prins loc în Parlament, Robert Turcescu se întoarce în presă, la aproximativ șapte ani de când a recunoscut, în direct în emisiunea sa de la B1TV, că a fost ofițer acoperit, scrie Pagina de Media.

HotNews.roFoto: Hotnews

Turcescu va coordona publicația Evenimentul Zilei, potrivit unui material publicat de Capital.ro, publicație din același grup cu EVZ. Va avea și o emisiune video, în cadrul proiectului EVZ TV.

În articolul semnat de Valentin Vioreanu (redactor-șef Capital) nu este menționat nimic despre episodul din 2014, când Turcescu, realizator la B1 TV la vremea respectivă, a anunțat că a fost locotenent-colonel sub acoperire.

Robert Turcescu a intrat în politică la un an și jumătate de la autodenunțul făcut în direct la postul B1 TV. După episodul din 2014, Turcescu a lucrat pentru o perioadă la EVZ (în 2015). Apoi, la alegerile locale din 2016, a candidat la Primăria București din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). A fost ales vicepreședinte al PMP și a fost desemnat președinte interimar al PMP București. Turcescu a fost deputat de Constanța, în legislatura 2016-2020, tot din partea PMP.