Contul de media al BCR-Erste a fost castigat de agentia Mediaedge:cia, potrivit site-ului imagoo.nu care citeaza surse din piata de publicitate. Conform acelorasi surse, contul de marketing al BCR-Erste pe 2008 se apropie de opt milioane euro din care aproximativ sase milioane de euro reprezinta contul de media.

Mediaedge:cia a fost desemnata sa gestioneze contul de media al bancii in urma unei pitch, campania media urmand sa inceapa din aprilie 2008. Conform imagoo.nu, unele voci din industrie afirma ca acesta a fost o decizie internationala de aliniere.

Agentia care a gestionat pana acum contul de media al BCR-Erste a fost Media Investment, agentie de media care face parte din grupul de firme de comunicare thegroup.

Mediaedge:cia este parte a grupului WPP si una dintre cele mai mari companii specializate in comunicare si media. Compania s-a lansat anul trecut in Romania prin inglobarea Media Insight, agentie de media din cadrul Ogilvy Group Romania, parte a WPP.

Din portofoliul Mediaedge:cia fac parte IKEA, Bigotti, Cargill, Elite, Ferrero, GTC, Orkla Foods, Plus Discount, Tchibo, Safilar, URBB, Beiersdorf, Michelin, Novartis, Sony Ericsson si Visa.