O noua saptamana, o noua serie de plecari si avansari de oameni in agentiile de media si publicitate. Dupa anuntata plecare a lui Stefan Stroe din Starcom, Brandstalk informeaza ca are un nou creative director, iar Omnicom Media Group Romania anunta doua noi "achizitii".

UPDATE: Echipa de creatie a Scala JWT are trei persoane noi.

  • Stefan Stroe va parasi pozitia de Strategic Planning director pe care o are la Starcom in martie a.c., dar nu spune unde se duce. Potrivit AdPlayers, destinatia ar fi Grey Bucharest.
  • Brandstalk, agentie de creatie ce face parte din The Group, a anuntat printr-un comunicat oficial numirea lui Marian Enache in pozitia de Creative Director, la un an dupa venirea lui in agentie, ca senior copywriter. Enache preia pozitia detinuta pana acum de Sorin Predescu, promovat in echipa de inovatie constituita la nivelul The Group, se arata intr-un comunicat.
  • Omnicom Media Group anunta doua achizitii: Cristina Paduraru, in ultimul an Managing Director la compania de productie publicitara Trusteam, este noul director de media-buying pe Outdoor al OMD Romania, agentie full service ce apartine OMG; iar ziarista Diana Gradinaru va fi PR&Communication manager al OMG Romania.
  • Update: Luminita Vrote, inainte de a se alatura echipei ScalaWJT in caliatete de Art Director, a mai lucrat la GMP, iar Mona Petre, noul Graphic Designer al agentiei, a colaborat cu TBWA, Tempo, Mercury, McCann, Publicis. Noul ilustrator al Scala JWT, Alexandru Paul Talamba, este absolvent al Facultatii de Arte Plastice si a colaborat cu numeroase agentii de publicitate, participand in paralel la diverse concursuri si festivaluri de grafica.