Grupul de bloguri MyKinda, infiintat in Romania de antreprenorul britanic Lee Wilkins si care pana acum doua saptamani acoperea mai multe tari din Europa Centrala si de Est, s-a inchis, anunta TechCrunch.com, care il citeaza pe Wilkins.

Doi dintre jurnalistii care furnizau continut pentru MyKinda au confirmat, pentru HotNews.ro, ca vineri au fost instiintati oficial in legatura cu inchiderea temporara a serviciului, motivata prin faptul ca planurile de sprijinire financiara concepute pentru aceasta platforma nu au functionat si trebuie revizuite.

Anuntul vine la doua saptamani dupa ce MyKinda anuntase ca nu va mai acoperi pietele din Rusia, Bulgaria si Ucraina si ca, din martie, isi va concentra intreaga activitate in Romania. Anuntul de vineri arata, insa, ca este suspendata si operatiunea din Romania.

MyKinda era conceput ca o platforma de bloguri informative, ce acopereau domenii diverse precum Afaceri, Politica, Media, Lifestyle sau Tehnologie, unde continutul era furnizat de ziaristi contra cost, atat in limba engleza, cat si in limbile tarilor acoperite de acest serviciu.

TechCrunch.com noteaza, citandu-l pe Lee Wilkins, ca MyKinda va ramane inchis "pana cand redefinim un model de afaceri mai profitabil si mai durabil". Din informatiile detinute de HotNews.ro, cea mai mare parte a cheltuielilor o constituia fondul de salarii si cel de plata a colaboratorilor.

Citeste si ce scrie Subiectiv despre inchiderea MyKinda