Începând cu 10 mai 2021, vedeta de televiziune Dan Negru va realiza o rubrică zilnică, "Vorba lu’ Negru", ce urmează să fie difuzată de cele mai importante radiouri locale.

Dan Negru și-a început cariera în mass media la un radio regional, în urmă cu peste 30 de ani, la Timișoara. Din acest punct de vedere, nu este vorba de un debut, ci de o revenire menită, conform declarațiilor sale, să susțină conceptul de radio local și de comunicare în comunitățile locale.

"Cred în puterea radiourilor locale, a presei locale; fără îndoială, aceasta reprezintă o forță, o voce ascultată de milioane de români din întreaga țară", a declarat Dan Negru, exprimându-și încrederea că noul său proiect va fi un succes și un real beneficiu pentru ascultătorii de radio local din România.

"Vorba lu’ Negru" este o pastilă de cca. 2 minute care prezintă într-o manieră succintă curiozități, elemente inedite, fapte diverse, întâmplări interesante petrecute de-a lungul istoriei, fiind de fapt o incursiune zilnică în cultura generală. Difuzată în principal în programele matinale, rubrica "Vorba lu’ Negru" poate fi ascultată zilnic în acest an, de luni până vineri, prin intermediul a 51 de frecvențe locale în 47 de orașe din România, ajungând astfel la o audiență potențială ce însumează aproximativ 5,8 milioane de locuitori din mediul urban.

Parteneriatul, coordonat de ARBOmedia, cea mai mare regie de publicitate pentru media locale autohtone, se încadrează într-o strategie mai largă ce vizează difuzarea de conținut de calitate către audiența de radio local.