Postul de televiziune Kanal D si Adrian Mutu au semnat, la sfarsitul saptamanii trecute, un contract prin care fotbalistul va reprezenta imaginea acestui canal, urmand totodata sa devina personalul principal al unui nou serial de tip reality show, "Il Fenomeno - Adrian Mutu", conform unui comunicat de presa remis luni. Este al doilea contract prin care un fotbalist intra "pe sticla" intr-o altfel de ipostaza decat la stiri sau in meciurile de fotbal, dupa cel dintre Realitatea TV si fosta stea a fotbalului Ilie Dumitrescu, anuntat saptamana trecuta.

Filmarile la "Il Fenomeno" vor incepe saptamana viitoare, la Florenta, iar serialul este programat sa inceapa in aprilie a.c.. El il va prezenta pe fotbalist alaturi de familie, prieteni si colegi de echipa, "urmariti" de o echipa a Kanal D, ce-l va include pe Cosmin Cernat. Totodata, Mutu va participa in regim de exclusivitate intr-o serie de campanii umanitare si educationale ce vor fi desfasurate de acest post.

Kanal D prezinta contractul cu Mutu - semnat duminica de fotbalist, de Haluk Kurcer, membru in conducerea Kanal D, si de Hatice Kolat, general manager Kanal D - drept o surpriza menita sa marcheze un an de la lansarea postului pe piata romaneasca de televiziune. Clauzele contractului, inclusiv cele financiare, sunt confidentiale, potrivit comunicatului.