Principalul for al pietei de publicitate din Romania, IAA, care va "celebra", in premiera, excelenta in comunicare prin Balul IAA, programat pentru data de 25 martie, a dat drumul la nominalizarile pentru IAA Excellence Awards.

Premiile sunt prezentate drept un prim mijloc de recunoastere a celor care au pus in mod semnificativ umarul la cresterea industriei romanesti de comunicare - spre deosebire de celelalte premii, acordate companiilor pentru eficienta sau creativitate in diversele ramuri ale industriei.

Nominalizarile se pot face, pana in data de 20 martie, pe baza unui formular ce poate fi accesat de membrii asociatiei pe site-ul IAA.

Balul, ce va avea loc la Becker Brau, se doreste a fi cea mai mare petrecere a anului pentru toti oamenii din industrie, "indiferent de rang, pozitie sau vechime, indiferent daca vin din companii, agentii, case de productie, media etc", dupa cum precizeaza site-ul asociatiei.

Premiile de excelenta ce vor fi acordate in cadrul acestui bal vor fi decise, pe baza nominalizarilor inregistrate, de catre membrii board-ului IAA, ce reuneste reprezentanti ai agentiilor de publicitate, ai media si ai advertiserilor.